Lås upp världen med Shifu Orboot: Den ultimata AR-globen för barn

Feb 17, 2024

I dagens digitala tidsålder är det viktigare än någonsin att hitta innovativa och engagerande sätt att utbilda barn. Här kommer Shifu Orboot: Earth - en Augmented Reality (AR)-glob som revolutionerar hur barn lär sig om geografi, kulturer och miljö. Detta uppslukande inlärningsverktyg från PlayShifu gör inte bara utbildning roligt utan främjar också en djup nyfikenhet på världen.

Interaktivt lärande när det är som bäst
Shifu Orboot är inte en vanlig jordglob. Det är en interaktiv upplevelse som väcker världen till liv med hjälp av magin i förstärkt verklighet. Barn kan utforska olika länder, upptäcka olika kulturer, möta vilda djur och mycket mer. Det är ett praktiskt STEM-äventyr (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) som väcker nyfikenhet och förundran över vår planet.

En ny dimension av geografi
Borta är tiden då man memorerade kartor och huvudstäder. Shifu Orboot förvandlar geografi till en engagerande, interaktiv upplevelse. Den här AR-globen är resultatet av en framgångsrik Kickstarter-kampanj och ger barn möjlighet att utforska vår jord på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt. Genom visuellt berättande, musik, röstinteraktioner och frågesporter i appen blir lärandet ett äventyr.

Flerspråkigt stöd för globala elever
För att förstå vikten av tillgänglighet inom utbildning stöder PlayShifu Orboot-appen åtta olika språk, inklusive svenska, norska och danska. Detta flerspråkiga stöd säkerställer att barn från olika språkliga bakgrunder kan njuta och dra nytta av detta innovativa inlärningsverktyg utan hinder.

Utforska, lär och väx
Med Shifu Orboot kan barn resa runt i världen bekvämt hemifrån. De kan utforska över 400 underverk i 3D och lära sig över 1000 fascinerande fakta om vår värld. Från olika kulturer och kök till monument och djur - jordgloben erbjuder en omfattande inlärningsupplevelse som främjar personlig tillväxt och utveckling inom geografi, miljövetenskap, samhällsvetenskap och mycket mer.

Sammanfattningsvis är Shifu Orboot AR Globe mer än bara en pedagogisk leksak; det är en port till världen som erbjuder en unik, fördjupad inlärningsupplevelse som förbereder barn för en globaliserad framtid. Det är en investering i ditt barns utbildning, nyfikenhet och personliga utveckling.

Läs mer om Shifu Orboot : Jorden

[DELA]

Om PlayShifu

PlayShifu är ett företag som skapar pedagogiska STEM-leksaker och spel för barn som syftar till att göra skärmtiden mer meningsfull. Företaget grundades 2016 av två vänner och pappor som ville bygga leksaker för att underlätta empatisk inlärning för små barn. Bland produkterna finns Orboot, en jordglob med förstärkt verklighet, Plugo, ett kodningsspel utan skärm, och Tacto, ett interaktivt schackbräde. PlayShifu har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa pedagogiska leksaker. Företaget strävar efter att inspirera barns nyfikenhet och skapa engagerande lekupplevelser som utvecklar grundläggande STEM- och livskunskaper. Med sitt unika fysiska och digitala tillvägagångssätt överbryggar PlayShifu klyftan mellan digital lek och praktiskt lärande. Produkterna syftar till att få barn att lära sig aktivt och skärmfritt när det är möjligt. PlayShifus mål är att bidra till att utveckla problemlösning, kritiskt tänkande och andra viktiga färdigheter hos barn genom ändamålsenlig lek.