Locka barns nyfikenhet med interaktiva STEM spel

Jun 06, 2024

I dagens samhälle är digital teknik överallt. Det är nödvändigt att få barn att upptäcka STEM-ämnen (naturvetenskap, teknik, ingenjörskonst och matematik) på ett roligt sätt. PlayShifu Shifu Tacto: Doctor gör surfplattor till en lekplattform. Den låter barn i åldern 4-8 år leka med en simulerad läkarklinik och utveckla sina hjärnor.

Shifu Tacto: Doctor låter barn gå in i en spännande sjukhusvärld. Genom spel och berättelser får de uppleva hur det är i en verklig klinik. Med 3 spel och mer än 100 nivåer, ger den barn möjlighet att lära sig medicinska termer och hur man hjälper andra.

Detaljer i spelets fysiska del gör upplevelsen ännu mer verklig. En deluxe-version innehåller saker som stetoskop och röntgenbilder. Spelet fungerar på många olika plattformar och är perfekt för barns lärande.

Viktiga Punkter

  • PlayShifu Shifu Tacto: Doctor förvandlar surfplattor till en läkarklinik i spelvärlden.
  • Spelet riktar sig till barn mellan 4 och 8 år och hjälper till med kognitiv utveckling.
  • Barnen lär sig viktiga medicinska termer och färdigheter genom att spela doktor.
  • Det finns 3 olika spel, mer än 100 nivåer, samt fysiska tillbehör som ramar och figurer.
  • Produkten fungerar med flera typer av surfplattor, vilket gör det enkelt att använda.
Hur Shifu Tacto: Doctor från PlayShifu revolutionerar inlärning
PlayShifus Shifu Tacto: Doctor är ett interaktivt läkarpaket som väcker intresse hos barn 4-10 år. Spelet använder lek och verkliga STEM-principer för att göra lärande roligt. Det finns 5 olika berättelser och mer än 100 nivåer. Det här hjälper barn att utveckla sina problemlösningsförmågor.

Plugo-spelen har över 250 utmaningar som håller barnen intresserade. Tacto: Doctor är tillgängligt på svenska, vilket passar bra för svenska barn. I en värld där digitala plattformar blir viktigare erbjuder det här spelet en bra alternativ. Det ger barn en rolig och interaktiv inlärningsupplevelse.

Shifu Tacto: Doctor fungerar med många olika enheter, som iPads, iPhones och Android-enheter. Den fungerar också med Amazon Fire-surfplattor. Det gör att många familjer kan ha glädje av spelet. Särskilt med tanke på att sådana enheter används alltmer i skolor.

Det här spelet kombinerar underhållning med inlärning och främjar kognitiv utveckling. Det använder STEM-principer för att sätta en ny standard för pedagogiska leksaker. Shifu Tacto: Doctor förändrar hur barn kan lära sig och bereder dem för en digital framtid.

Fördelarna med interaktiva STEM spel för barns utveckling
PlayShifu har skapat Tacto: Doctor för att öka barns kunskap och empati. I detta spel får barn leka doktor och känna igen och reagera på känslor. Det hjälper dem att förstå andra och blir bättre på att prata med folk varje dag.

Spel och leksaker kan göra det roligt att lära sig om andra och sig själv. Tacto: Doctor ger en chans att träna på det här. Det är som en bra skola för att lära sig bete sig trevligt mot andra.

Att visa vad som är bra beteende är viktigt i det här spelet. Mamma och pappa kan själva visa hur man gör och heja på barnen när de är snälla mot andra. Det här får barnen att vilja vara snälla och hjälpsamma av sig själva. Och det är roligt också.

Man behöver vara lite tålmodig när man tränar med barn på att vara sociala. Speciellt om det tar lite längre tid innan de förstår vad som är rätt. Att träna och öva på att vara snäll är ett arbete som går över tid. Men med rätt leksaker, som Tacto: Doctor, kan det bli både kul och enkelt.

Denna leksak är speciell för att den hjälper barn att förbättra förmågan att förstå andras känslor. Den hjälper också barn att lära sig vara sociala. Dessa färdigheter är viktiga för att vara lycklig i livet.

Slutsats
Tacto: Doctor från PlayShifu är mer än bara en leksak. Den är en banbrytande uppfinning som förändrar hur vi ser på digitalt lärande. Den visar att teknik kan vara spännande, samtidigt som den lär oss något viktigt.

Den hjälper barn att ha roligt samtidigt som de lär sig. Tacto: Doctor skapar en bra balans mellan att använda teknik för att spela och för att lära. Den hjälper till att utveckla barns kunskap och nyfikenhet på ett positivt sätt.

Till skillnad från vanliga spel och leksaker tar Tacto: Doctor lärande till en ny nivå. Det liknar Erasmus+ projektet, som hjälper lärare att undervisa STEM-ämnen tillsammans med robotik för barn.

Genom att inkludera både konst och vetenskap i lärandet ökar Tacto: Doctor barns kreativa tankeförmåga. Det förbättrar hur barn lär sig och förstå möjligheterna med både konst och vetenskap..

Att introducera teknik i klassrum kan vara svårt på grund av olika utmaningar. Till exempel krävs det mer utbildning för lärare och bättre tillgång till resurser. Men PlayShifus produkt ger hopp. Tacto: Doctor visar vad teknik kan göra för undervisning. Den visar hur spel kan göra lärande spännande och utveckla barns intresse på ett positivt sätt.

FAQ
Vilken åldersgrupp är Shifu Tacto: Doctor lämplig för?
Detta spel är perfekt för barn mellan 4 och 8 år. Det hjälper till med kognitiv utveckling.
Spelet är utmanande men passar denna ålder bra.

Vilka enheter är Shifu Tacto: Doctor kompatibel med?
Det fungerar med iOS-enheter, Android-surfplattor och Amazon Fire-surfplattorna. Det gör att det passar in i många hem.

Hur bidrar Shifu Tacto: Doctor till barns känslomässiga utveckling?
Genom att leka med detta spel lär sig barn om känslor. Det gör dem bättre på att förstå andra.
Spelet stärker deras empati och emotionella hälsa.

Kan Shifu Tacto: Doctor göra barnens riktiga läkarbesök mindre stressande?
Ja, det kan det verkligen. Spelad kunskap om medicin får barnen att känna sig trygga hos läkaren.
De vet vad de kan förvänta sig och är mindre rädda.

Hur många spel och nivåer innehåller Shifu Tacto: Doctor?
Det finns tre spel och mer än hundra nivåer. Det är kul och lär barn att lösa problem.
Barn kan spela och lära sig i timmar med detta spel.

Vilka fysiska komponenter ingår i Shifu Tacto: Doctor-paketet?
Du får fyra ramar och tolv figurer. Det inkluderar saker som stetoskop och röntgenbilder.
Det gör att leken känns äkta och roligare.

[DELA]

Om PlayShifu

PlayShifu är ett företag som skapar pedagogiska STEM-leksaker och spel för barn som syftar till att göra skärmtiden mer meningsfull. Företaget grundades 2016 av två vänner och pappor som ville bygga leksaker för att underlätta empatisk inlärning för små barn. Bland produkterna finns Orboot, en jordglob med förstärkt verklighet, Plugo, ett kodningsspel utan skärm, och Tacto, ett interaktivt schackbräde. PlayShifu har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa pedagogiska leksaker. Företaget strävar efter att inspirera barns nyfikenhet och skapa engagerande lekupplevelser som utvecklar grundläggande STEM- och livskunskaper. Med sitt unika fysiska och digitala tillvägagångssätt överbryggar PlayShifu klyftan mellan digital lek och praktiskt lärande. Produkterna syftar till att få barn att lära sig aktivt och skärmfritt när det är möjligt. PlayShifus mål är att bidra till att utveckla problemlösning, kritiskt tänkande och andra viktiga färdigheter hos barn genom ändamålsenlig lek.