Interaktivt STEM-lärande med Shifu Tacto: Doctor för barn

Nov 06, 2023

I den digitala tidsåldern med surfplattor och smartphones introducerar PlayShifu Shifu Tacto: Doctor, en revolutionerande pedagogisk leksak som lovar att göra skärmtid till en härlig blandning av kul och lärande för barn. Produkten förvandlar ditt barns surfplatta till en interaktiv simulerad läkarklinik, vilket ger barnen möjlighet att utforska sjukvårdens underverk på ett uppslukande sätt. Så låt oss dyka in och upptäcka mer om detta fantastiska STEM-baserade inlärningsverktyg.

Eftersom unga sinnen är naturligt nyfikna är det ett nytt sätt att väcka deras intresse och lära dem om den medicinska världen att locka dem med berättelsedrivna spel som återskapar en verklig upplevelse av en läkarklinik. Med Shifu Tacto: Doctor får ditt barn kliva in i en läkares skor och förstå grundläggande medicinska procedurer, begreppet hälsa och första hjälpen. Magin i detta attraktiva läkarkit ligger i varje leksession, som avslöjar en ny historia, som väcker deras nyfikna sinnen och får dem att törsta efter mer kunskap.

Det interaktiva läkarpaketet är speciellt utformat för att stimulera den kognitiva utvecklingen hos barn i åldern 4-8 år. Det innehåller 3 interaktiva spel och över 100 nivåer som effektivt utvecklar deras problemlösningsförmåga. Genom att integrera ett sådant lekfullt tillvägagångssätt i verkliga STEM-principer gör PlayShifu framgångsrikt inlärning till en både underhållande och berikande upplevelse för barn.

I slutändan har PlayShifu utformat Tacto: Doctor för att främja inte bara kognitiv utveckling utan även empati och emotionell intelligens. När barnen spelar läkare främjar det deras förmåga att reagera på och förstå känslor, vilket gör dem mer socialt känsliga. Kunskaperna från användningen av Tacto: Doctor kan också förvandla deras läkarbesök till en mindre stressig och mer välinformerad upplevelse.

Paketet innehåller 4 ramar och 12 unika figurer, allt från stetoskop, termometer, medicinflaska, röntgen till ett bandage, vilket gör leken så realistisk som möjligt. Produkten är mångsidig och kompatibel med flera iOS-enheter, Android-surfplattor och de senaste Amazon Fire-surfplattorna.

Från att stimulera mental tillväxt och främja emotionell intelligens till att väcka deras fantasi - Tacto: Doctor från PlayShifu går bortom traditionella spel och leksaker. Det är verkligen en banbrytande uppfinning som omdefinierar digitalt lärande och drar den avgörande gränsen mellan skärmtid och produktiv skärmtid. Att investera i denna absoluta pärla till pedagogiskt verktyg kommer garanterat att ge dina småttingar kunskaper och färdigheter som lägger grunden för livslång nyfikenhet och lärande. Teknikinspirerat lärande har aldrig sett så lovande och fängslande ut. Det är inte bara lek längre, det är PlayShifu. Andas ut en suck av lättnad, föräldrar. Din strävan efter en perfekt blandning av digital teknik, pedagogiska spel och barnvänliga verktyg slutar här med Shifu Tacto: Doktor. Ta deras första rollspelsupplevelse som läkare till en ny nivå, för med PlayShifu börjar lärandet med bara ett tryck.

Länk till produkten

Om PlayShifu

PlayShifu är ett företag som skapar pedagogiska STEM-leksaker och spel för barn som syftar till att göra skärmtiden mer meningsfull. Företaget grundades 2016 av två vänner och pappor som ville bygga leksaker för att underlätta empatisk inlärning för små barn. Bland produkterna finns Orboot, en jordglob med förstärkt verklighet, Plugo, ett kodningsspel utan skärm, och Tacto, ett interaktivt schackbräde. PlayShifu har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa pedagogiska leksaker. Företaget strävar efter att inspirera barns nyfikenhet och skapa engagerande lekupplevelser som utvecklar grundläggande STEM- och livskunskaper. Med sitt unika fysiska och digitala tillvägagångssätt överbryggar PlayShifu klyftan mellan digital lek och praktiskt lärande. Produkterna syftar till att få barn att lära sig aktivt och skärmfritt när det är möjligt. PlayShifus mål är att bidra till att utveckla problemlösning, kritiskt tänkande och andra viktiga färdigheter hos barn genom ändamålsenlig lek.