Förvandla ditt barns skärmtid till en musikalisk resa med Shifu Plugo: Tunes

Feb 27, 2024

Som föräldrar befinner vi oss ofta i en ständig kamp mot den skärmtid som våra barn utsätts för, särskilt när det gäller kvaliteten på innehållet som de konsumerar på plattformar som iPads och PlayStations. Det handlar inte bara om den tid som spenderas utan även om det värde som den ger. Här kommer Shifu Plugo: Tunes in, en hoppfull ledstjärna för föräldrar som söker pedagogiskt men ändå underhållande innehåll.

Ett språng in i musikalisk utbildning
Shifu Plugo: Tunes är inte bara ännu ett spel för ditt barns enhet, det är en inkörsport till musikens värld. Detta AR-drivna spelsystem är utformat för att göra musikinlärning till en uppslukande, interaktiv och rolig upplevelse. Med en användarvänlig spelkontroll och utbytbara spelkit introduceras barnen till noter, populära låtar och till och med komposition på ett sätt som är engagerande och lättförståeligt.

Innovativt lärande med AR
Framtiden för interaktivt lärande är här med det AR-drivna spelsystemet Plugo: Tunes. Det förvandlar din enhet till ett dynamiskt inlärningsverktyg och låter ditt barn fördjupa sig i en virtuell värld där musik och kreativitet blomstrar. Detta innovativa tillvägagångssätt säkerställer att musikinlärningen inte bara är pedagogisk utan också en magisk upplevelse.

Vattenfallstekniken
Det som utmärker Shifu Plugo: Tunes är dess användning av den innovativa vattenfallstekniken. Denna metod gör det enklare att introducera och förstärka musikbegrepp, vilket gör övergången till ett riktigt tangentbord smidigare och mer intuitiv för barn.

En rik repertoar av låtar
Med över 50 populära låtar att välja mellan kommer ditt barn aldrig att få slut på nya utmaningar. Varje låt är utformad för att fängsla och bibehålla intresset, vilket gör musikövningen till ett härligt tidsfördriv.

Mer än bara kul: En upplevelse som förbättrar färdigheterna
Shifu Plugo: Tunes gör mer än att underhålla. Det är ett verktyg för kognitiv utveckling som förbättrar färdigheter inom teknik, analytiskt tänkande och kreativ design. Det är en investering i ditt barns framtid förklädd till lek.

Stöd för flera språk
Språkbarriärer kommer inte att begränsa ditt barns musikaliska utbildning. Med stöd för åtta språk, inklusive svenska, norska och danska, är Shifu Plugo: Tunes tillgängligt för många elever världen över.

I en värld där skärmtid ofta är meningslös erbjuder Shifu Plugo: Tunes ett uppfriskande alternativ. Det är ett verktyg som förvandlar passiv konsumtion till aktivt lärande, vilket gör varje ögonblick som spenderas på skärmen till ett steg mot att bemästra musikens konst. Det här är förändringen du har letat efter som förälder trött på de vanliga spelen.

Läs mer om Shifu Plugo: Tunes här

[DELA]

Om PlayShifu

PlayShifu är ett företag som skapar pedagogiska STEM-leksaker och spel för barn som syftar till att göra skärmtiden mer meningsfull. Företaget grundades 2016 av två vänner och pappor som ville bygga leksaker för att underlätta empatisk inlärning för små barn. Bland produkterna finns Orboot, en jordglob med förstärkt verklighet, Plugo, ett kodningsspel utan skärm, och Tacto, ett interaktivt schackbräde. PlayShifu har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa pedagogiska leksaker. Företaget strävar efter att inspirera barns nyfikenhet och skapa engagerande lekupplevelser som utvecklar grundläggande STEM- och livskunskaper. Med sitt unika fysiska och digitala tillvägagångssätt överbryggar PlayShifu klyftan mellan digital lek och praktiskt lärande. Produkterna syftar till att få barn att lära sig aktivt och skärmfritt när det är möjligt. PlayShifus mål är att bidra till att utveckla problemlösning, kritiskt tänkande och andra viktiga färdigheter hos barn genom ändamålsenlig lek.