Upptäck glädjen med AR Bondgård med Shifu Plugo: Farm - ett inlärningsäventyr i en ny tidsålder

Feb 18, 2024

I dagens digitala tidsålder kan det vara en utmaning att hitta den perfekta blandningen av underhållning och utbildning för barn. Här kommer Shifu Plugo: Bondgård, ett innovativt interaktivt spelkit för barn i åldrarna 4-10 år, som lovar att revolutionera hur barn lär sig och leker. Detta unika erbjudande från PlayShifu inte bara underhåller utan utbildar också, vilket gör det till ett perfekt val för föräldrar som vill ge sina barn värdefulla livskunskaper genom lekens kraft.

Interaktivt leksakspaket med bondgård: En blandning av fysisk och digital lek
Shifu Plugo: Farm sticker ut genom att erbjuda en uppslukande upplevelse som kombinerar fysisk lek med digital teknik. Barnen får hantera äkta figurer, vilket ger ett taktilt inslag i deras lek. Detta praktiska tillvägagångssätt, i kombination med engagerande AR-drivna spel, gör det möjligt för barnen att driva sin digitala gård, vilket gör lärandet både roligt och interaktivt.

AR-drivet kit för digital bondgård: En värld av lärande
Som världens första AR-drivna digitala bondgårdskit erbjuder Plugo Farm en oöverträffad upplevelse. Barnen introduceras till det livliga livet på en bondgård, där de lär sig att bygga, hantera och driva sin digitala verksamhet. Med över 100 roliga och utmanande uppgifter ser spelpaketet till att lärandet om jordbruk blir lika underhållande som det är lärorikt.

Lärande genom lek: Utveckla viktiga färdigheter
Den sanna skönheten i Shifu Plugo: Farm ligger i dess förmåga att lära barn viktiga livskunskaper genom lek. Spelpaketet hjälper tidiga elever att stärka sin sociala och emotionella intelligens, samtidigt som de lär sig om tidshantering, värdeskapande och resursplanering. Denna helhetssyn på inlärning säkerställer att barnen inte bara har roligt utan också utvecklar viktiga färdigheter som de kommer att ha nytta av hela livet.

Åldersanpassade spelutmaningar: Att hålla barnen engagerade
Med tanke på att barns förmågor varierar med åldern erbjuder Shifu Plugo: Farm erbjuder justerbara svårighetsgrader. Plugo-appen innehåller två berättelsebaserade spel med över 100 utmaningar vardera, skräddarsydda för att hålla ditt barn fängslat och utmanat, oavsett ålder.

Kompatibel med iOS och Android: Spela var som helst, när som helst
Shifu Plugo. Farm är utformat för att fungera sömlöst med en rad olika enheter och är kompatibelt med iOS och Android: Farm är kompatibelt med iOS och Android. Oavsett om ditt barn föredrar att spela på en iPad, iPhone, Samsung Tablet/Phone eller Fire Tablet, kan de njuta av hela Plugo Farm-upplevelsen utan några kompatibilitetsproblem.

Pedagogisk lekstund hemma
Perfekt för föräldrar som vill integrera pedagogiskt innehåll i sina barns lek, så att de lär sig värdefulla färdigheter samtidigt som de har roligt.

Skolor och utbildningscenter
Ett utmärkt verktyg för lärare och utbildare att introducera interaktivt lärande i klassrum eller efter skoltid, vilket främjar engagemang och deltagande bland eleverna.

Sammanfattningsvis är Shifu Plugo: Bondgård inte bara en leksak utan en inkörsport till en ny tid av lärande. Genom att kombinera det roliga med att odla med de pedagogiska fördelarna med STEM-lekar, erbjuder den en unik lösning för både föräldrar och lärare. Så varför vänta? Släpp loss det roliga med odling och lärande med Shifu Plugo: Bondgård redan idag!

För mer information och var du kan köpa denna produkt

[DELA]

Om PlayShifu

PlayShifu är ett företag som skapar pedagogiska STEM-leksaker och spel för barn som syftar till att göra skärmtiden mer meningsfull. Företaget grundades 2016 av två vänner och pappor som ville bygga leksaker för att underlätta empatisk inlärning för små barn. Bland produkterna finns Orboot, en jordglob med förstärkt verklighet, Plugo, ett kodningsspel utan skärm, och Tacto, ett interaktivt schackbräde. PlayShifu har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa pedagogiska leksaker. Företaget strävar efter att inspirera barns nyfikenhet och skapa engagerande lekupplevelser som utvecklar grundläggande STEM- och livskunskaper. Med sitt unika fysiska och digitala tillvägagångssätt överbryggar PlayShifu klyftan mellan digital lek och praktiskt lärande. Produkterna syftar till att få barn att lära sig aktivt och skärmfritt när det är möjligt. PlayShifus mål är att bidra till att utveckla problemlösning, kritiskt tänkande och andra viktiga färdigheter hos barn genom ändamålsenlig lek.